Det växte ut nåt skumt på svenska flaggan inatt
Titta vilken märklig förvandling som skett med vår svenska flagga inatt. Vad är det för nåt?!? Nån slags obehagliga utväxter som strävar medurs. Jag fattar ingenting. Det enda jag vet är att de utgör 5,7% av den totala flaggytan.


Eller för att tala klarspråk: Jag skäms! Hur fan tänkte ni?

Som jag sa i kommentarerna till mitt förra inlägg: Är det värnandet om de cendréfärgade håren och förkärleken för löksill som är viktig för Sverige? Nej, har man sådana värderingar är man inget annat än främlingsfientlig.

Eller är det för trångt i Sverige? Nej, en snabbtitt på statistiken säger annat: Wikipedia - Lista över länder efter befolkningstäthet. Sverige är gigantiskt till ytan och har därför en kostsam infrastruktur som vi är förhållandevis få som ska betala. Stjärterum finns det gott om.

Eller är det så att vi inte har tillräckligt många jobb och bostäder? Nej, inte det heller. Varje människa är en konsument och en skattebetalare. Det är vi - människorna i samhället, oavsett härkomst - som är de resurser som skapar ett samhälles efterfrågan och utbud. Sådant är ingen konstant.

Säger man i ena andetaget "fan, de kommer hit och bara utnyttjar bidrag" och i andra andetaget "fan, de kommer hit och tar våra jobb" så är man rätt motsägelsefull, för att inte säga korkad.

Finns det förbättringar att göra i integrationspolitiken? Absolut! Men det hade våra etablerade demokratiska och medmänskliga partier kunnat få ta tag i utan inblandning av främlingsfientlighet.

En titt på statistiken från Valmyndigheten visar att det är i små hålor som stödet för SD är störst. Pinsamt. Har ni stora integrationsproblem i Örsjö (Skurup), Klagstorp och Everlöv eller?

Som sagt: Jag är på riktigt ledsen och skamsen idag. Jag ska dock försöka trösta mig med att mina grannar här i området gav SD en riktig bottennotering på 0,8%. Och att Sverige i stort har gjort upp med en gammal och slentrianmässig S-dominans, och faktiskt röstat för framtiden. "Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov" är väl en fin tanke, men det förutsätter att det finns någon förmåga kvar att ta av. För det finns det nu hopp.

Men så SD. WTF?!