Vem i Helvete berättar sagor. Del 1.

Det var en gång en snubbe som var ute och reste med sin tjänare och sin extrafru (det var cool på den tiden att ha sån).

De hade dessvärre problem att hitta någonstans att bo. Men plötsligt träffade de en gammal man som erbjöd dem husrum. Och käk. Så jävla win!

Bäst som de chillade hemma hos gamlingen så omringades huset av snubbarna från stan. De var riktiga skurkar. De bankade på dörren och skrek åt gamlingen att skicka ut gästen så att de kunde våldta honom.

Den gamle mannen sa: -Nej, han är min gäst! Så får ni inte göra! Ta min gästs bihustru och min dotter som är oskuld istället! Låt mig skicka ut dem, så kan ni utsätta dem för vad ni vill!

Skurkarna var fett missnöjda med det erbjudandet. De hade ju siktet inställt på lite man-ass. Men resenärssnubben chansade och skickade ändå ut sin extrafru. Så skurkarna bara: -Meh, okej! och våldtog henne hela natten ända tills gryningen. Då släppte de henne, och hon föll ihop vid tröskeln till gubbens hus.

På morgonen hittade hennes snubbe henne där. Han sa: -Res dig upp! Vi ska ge oss iväg!

När han inte fick nåt svar så lyfte han upp henne på åsnan och drog hem. Där hämtade han en kniv och styckade henne i 12 delar.

Likdelarna skickade han sen ut i hela Israel med budskapet "Har något liknande skett sen Israel drog ut ur Egypten och fram till i dag? Begrunda detta, håll rådslag och säg er mening!"

Slut.

---

Den här sagan kommer ur den populära boken Bibeln (Dom. 19:1-30). Nu märks det förvisso inte på det här stycket, men på andra håll kan den vara rätt sadistisk, sexistisk, inkonsekvent och obegriplig. Så läs med försiktighet! :-)