Pinsamt? Pinsammare.

Christer Sjögren sjunger Lady Gagas Bad Romance i Sommarkrysset och klippet blir snabbt en nätsnackis.

Och visst. Jag famlar också efter skämskudden medan jag klickar på playknappen. Men när klippet är slut inser jag att Sjögren faktiskt rott iland det vågade uppdraget på bästa möjliga sätt. Ett proffs har gjort sitt jobb:Långt mer pinsamt är det när en av våra hyllade och creddiga popartister gör en cover på Dean Martins gamla "Ain't That A Kick In The Head" i På Spåret - och man undrar om nån fångat ett förståndshandikappat rådjur och tvingat det delta i karaokekväll hos IOGT/NTO.
(SVT har tyvärr plockat bort klippet med Ain't That A Kick In The Head. Vi får hålla tillgodo med hans En Sång En Gång För Längesen från samma program istället. Nästan lika pinsamt kasst.)
Men inte fan var det nån som langade runt På Spåret-klippet och tävlade om vem som kunde formulera bästa sekundärskamsbeskrivningen.

Jag skiter totalt i credd. Andras såväl som min egen. Och jag konstaterar att Christer Sjögren äter posers som Anders Moneybrother Wendin till frukost. Med skinny jeans och coola boots och allt.