Vem i helvete blir inte upprörd, del 2.

I fjol skrev jag om Kent Lindberg och hans Facebook-grupp DÖDSSTRAFF TILL PEDOFILER.

Kikade in där igen och ser att gruppen har växt till 15 432 medlemmar. Och man skräder inte orden:
"Dom ska våldtas å torteras på Dr.Mengele's egna lilla vis!"

"Detta sak ske i ett gamlt skul: Sätt fast kuken i ett skruvstäd ta bort veven, ge dom en gamal utsliten kniv, inget vass alls den ska inte ens gå att skära alls med nästan. Tände eld på skulet, enda sättet att komma därifrån är att skära av kuken :D"


"I såna har fall är det synd att Sverige inte har döds straff. Vi får väl införa offentlig kastrering utan bedövning. (Deras offer fick väl ingen bedövning?) tattuera in ped. i pannan på dem."


"Kapa picken och stoppa den i munen på dom så dom kvævs långsamt"


"Skulle jag fåtag i en sån jävel som går på barn, då solle jag släpa den fan efter bilen genom hela sverige om det behövs, sen skulle jag låta hundarna skita på hen fan också."


"DÖDSSTRAFF ärför milt!! De skulle hängas upp och ner i familjelyckan!! och toteras till döds!!"

"Vi borde skänka en slant i månaden till dem som sitter i fängelse för att ha dödat pedofiler."


Javisst, självklart ska vi ha tortyr och dödsstraff i en demokratisk stat år 2009. Inget daltande. Klart vi ska kastrera asen och tortera dom till döds.

Och de här barnen som utsätts för övergrepp, en del vet man får psykiska men av det. Vissa så till den grad att de senare själva begår övergrepp. Sånt kan vi inte ta. Då får vi ta och kastrera asen och tortera dom till döds. Och samma sak givetvis med deras offer om de skulle börja bete sig skumt. Kastrera asen och tortera dom till döds bara. Tjopp tjopp.

Sen kan vi ha myskväll. Tacopaj och några glas Chill Out. Så där härligt som vi kan ha i vår trygga, fina, nya värld!Jävla idioter.


(Läs gärna mitt förra inlägg i saken här.)